Târgu-Jiu: VIDEO/ Un bătrân a fost dus în arest după ce a fost prins la volan, deşi avea permisul suspendat: „Îmi place foarte mult să conduc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mehedinţeanul a fost reţinut aseară de poliţiştii gorjeni, iar astăzi va fi prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Motru cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 68 de ani a declarat că pasiunea pentru şofat l-a determinat să se urce la volan, deşi avea permisul suspendat. Pentru că nu s-a prezentat la examen după ce a expirat perioada de suspendare, măsura a fost prelungită.

Conduc de 40 de ani. Nu am consumat băuturi alcoolice. Îmi place foarte mult să conduc. Permisul era suspendat“, a spus bărbatul. Aceasta este pentru a treia oară când a fost prins în această situaţie, motiv pentru care a fost dus aseară direct în beciul Poliţiei Gorj.

„Poliţiştii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a lui Petre C., în vârstă de 68 ani, din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi. În fapt, poliţiştii au stabilit că făptuitorul, deşi se afla în perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule, a condus  în mod repetat autoturisme pe drumurile publice, respectiv la data de 30.09.2010, 30.11.2010, 09.01.2011.

Petre C. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj, urmând ca azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite