Târgu-Jiu: Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut pentru furt de bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia păgubită este din Târgu-Jiu, iar furturile au fost comise în luna noiembrie a anului trecut şi în luna februarie a acestui an, bijuteriile fiind furate chiar din locuinţa acesteia.

„În urma cercetărilor efectuate în cazul privind furtul mai multor bijuterii din locuinţa părţii vătămate M.S., din Târgu-Jiu, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au identificat suspectul în persoana lui C.P., de 30 ani, din aceeaşi localitate. Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat faptul că suspectul, în luna noiembrie 2009, respectiv la data de 27 februarie 2010, a pătruns pe timpul nopţii în locuinţa părţii vătămate, iar de aici a sustras mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 4.000 lei“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Poliţiştii au recuperat parţial prejudiciul şi au dispus reţinerea bărbatului pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
            

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite