Târgu-Jiu: Un angajat al CE Rovinari a murit, după ce a fost lovit de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorul, în vârstă de 46 de ani, din Rovinari, a decedat în această dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DE 79. Acesta s-a grăbit să treacă strada ca să ajungă la serviciu, dar a fost acroşat de un autobuz ce transporta muncitori.


Azi-dimineaţă, în jurul orei 06:40, poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi despre faptul că pe DE 79, pe raza localităţii, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unui pieton.
Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că victima, un bărbat de 46 ani, din Fărcăşeşti, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost accidentată de autobuzul condus de către A.V., de 51 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se deplasa din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Turceni. Grigore Alexe Brănescu lucra ca lăcătuş la termocentrala din Rovinari. Colegii spun că bărbatul a venit la serviciu cu trenul şi a traversat chiar pe trecerea de pietoni şi a fost lovit în plin de un autobuz ce  transporta muncitori. „Autobuzul avea cel puţin 60 km/oră, în condiţiile în care trebuia să se deplaseze pe porţiunea respectivă cu 40 km/oră. A fost aruncat la opt mtri“, spune Radu Popovici, fost coleg cu victima.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.
 



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite