Târgu-Jiu: Un an de la jurământul de iubire dintre Alex şi Ramona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Alexandru Popovici şi Ramona Mischie
Foto: Alexandru Popovici şi Ramona Mischie

În noaptea de 18 spre 19 decembrie a anului 2008, Alexandru Popovici şi profesoara lui de română s-au fotografiat sub Poarta Sărutului, unde tinerii îşi jură iubire veşnică.Pe calculatorul lui Alex au fost descoperite mai multe fotografii în care Ramona Mischie îl sărută pe elevul său.

Alexandru avea 18 ani şi se pregatea pentru examenul de bacalaureat, iar Ramona împlinise 24 de ani şi era profesoara lui de română. Alex avea întotdeauna cuvinte de laudă la adresa Ramonei, pentru că, spunea el, avea calităţi pe care nu le mai găsise la fete de vârsta lui. Acest lucru a fost notat chiar şi în biletul de adio. „Eşti frumoasã, deşteaptă, foarte deşteaptă. Poate că cea mai deşteaptã fată pe care am întâlnit-o. Erai singura care putea sã mã lase fãrã cuvinte uneori.Off...sărutai atât de bine. Am sărutat foarte multe fete la viaţa mea, dar niciuna nu săruta ca tine. Doamne, erai perfectă şi încă eşti“, scria tânărul de 19 ani, înainte să se sincucidă.

Profa s-a lăsat fotografiată în timp ce îşi săruta elevul

Familia tânărului sinucigaş spune că, oricât ar nega, Ramona Mischie a trăit o poveste de dragoste cu tânărul de 19 ani. Recent, în calculatorul sinucigaşului au fost depistate fotografii despre care sora lui Alex spune că arată clar că Ramona era îndrăgostită de fratele său. „Fotografiile sunt făcute în luna decembrie. Din moment ce Ramona Mischie îl pupa şi îl îmbrăţişa, este clar că între ei a fost mai mult decât o relaţie platonică. Pozele sunt făcute noaptea târziu, iar profesoara nu pare să fie îngrijorată că ar putea fi văzută de elevii săi“, spune Andra Popovici. Alex scria în biletul de adio că îşi aminteşte de zilele în care îşi petrecea timpul singur pe insuliţă şi prin parc, visând că o va vedea întâmplător pe iubita lui. Profa de română spune că a acceptat să se întâlnească deseori cu elevul său, pentru că tânărul avea nevoie de ocrotire şi că totul a fost din milă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite