Târgu-Jiu: UPDATE/ GALERIE FOTO/ Operaţiunea de scoatere a maşinii din râul Şuşiţa a durat aproape două ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a scăpat ca prin minune cu răni uşoare
Şoferul a scăpat ca prin minune cu răni uşoare

Operaţiunea de scoatere a autoturismului, marca Dacia Logan, din apele râului Şuşiţa a fost destul de dificilă şi a durat aproape două ore.

La faţa locului au venit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, jandarmi, poliţişti comunitari, precum şi angajaţi ai Primăriei Târgu-Jiu.

Maşina a plonjat de pe pod în apele râului

La acţiunea de scoatere a maşinii din apă au asistat şi peste 100 de curioşi, care mai dădeau indicaţii cu privire la modul în trebuie tras autoturismul. Lucrători ISU au ajuns la maşină prin apă, dar şi pe o scândură, şi au reşit să lege de diferite părţi ale automobilului un cablu.

image

După mai multe încercări eşuate, maşina a fost scoasă din apă cu ajutorul unui tractor.

image

La faţa locului a fost prezent şi socrul tânărului care a aterizat cu maşina în apă. Acesta a spus că ginerele său a avut un mare noroc că a scăpat cu răni uşoare „A fost să o ducă pe soţia lui la serviciu şi se întoarcea. Îşi aminteşte doar că troleibuzul era în staţie şi a vrut să evite ceva. Bine că a scăpat cu viaţă. A avut noroc“.


Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 8.00. Maşina condusă de Vasile Octavian Tinca a rupt parapetul podului şi a căzut, de la o distanţă de 7-8 metri în apele învolburate ale râului. Tânărul a vrut să iasă din maşina, dar curentul era prea puternic, astfel că a aşteptat sosirea echipelor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe. Tânărul a fost scos din apă şi transportat cu o ambulanţă la spital. Spre surprinderea tuturor, şoferul nu se afla într-o stare gravă. Potrivit medicilor, Vasile Octavian Tinca are umărul dislocat, o fractură la antebraţ şi leziuni uşoare in zona feţei.

Maşina a rupt parapetul şi a căzut de pe pod în râul Şuşiţa
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite