Târgu-Jiu: Turişti rătăciţi în munţii Parâng

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timp de câteva ore salvamontiştii, jandarmii şi poliţiştii i-au căutat pe cei doi turişti
Timp de câteva ore salvamontiştii, jandarmii şi poliţiştii i-au căutat pe cei doi turişti

Doi turişti din Constanţa s-au rătăcit, în acest week-end, în staţiunea montană  Rânca, după ce s-au aventurat în zona de creastă. Salvamontiştii i-au căutat toată noaptea şi i-au identificat abia azi în jurul prânzului.

Aseară, în jurul orelor  ora 22:00, un cabanier din Rânca, a sesizat Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Gorj prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că soţii P.S. şi P.M., ambii de 28 ani, din comuna Corbu, judeţul Constanţa, au plecat ieri, în jurul orelor 12:00-12:30, cu un autoturism de teren de culoare verde pentru a se plimba pe drumuri greu accesibile şi nu au mai revenit la cabană.
Poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au efectuat activităţi de căutare a celor două persoane.
Astăzi, în jurul orelor 11:20, cei doi soţi, daţi  dispăruţi, au fost identificaţi în zona montană, în timp ce se întorceau către cabană.
Din declaraţiile acestora a rezultat faptul că în timp ce se plimbau cu autovehiculul de teren pe un drum forestier situat la aproximativ 12 km de staţiune, autovehiculul li s-a împotmolit şi nu au mai putut reveni în staţiune.
Constănţenii nu au suferit vătămări ale integrităţii corporale pe timpul dispariţiei şi nici nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite