Târgu-Jiu: Tupeu de septuagenar : „Am omorât şi eu un om“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 54 de ani de ani a fost găsit ieri într-o baltă de sânge, pe marginea drumului din satul Ruget. În timp ce trei suspecţi se jurau că nu sunt vinovaţi, a apărut bunicul unuia dintre ei care a spus cu senintătate că el este autorul oribilei crime.

Anchetatorii gorjeni au avut parte, aseară, de o misiune dificilă, după descoperirea cadavrului unui bărbat de 54 de ani, din comuna Roşia de Amaradia. Acesta a fost găsit decedat, ieri-dimineaţă, pe marginea drumului din satul Ruget. Detalii şocante au ieşit la iveală în urma reconstituirii, care a ajutat la stabilirea faptului că Nicolae Ciuteanu, un bărbat care trăia într-o sărăcie lucie, a mers aproape 50 de metri cu acel cuţit înfipt în abdomen, verdict stabilit cu ajutorul picăturilor de sânge lăsate pe uliţă. Trei suspecţi au fost audiaţi de oamenii legii, însă situaţia s-a complicat ulterior, întrucât bunicul unuia dintre ei s-a predat singur şi a spus cu seninătate că el a comis oribila crimă, fiind suspiciuni că acesta ar vrea să-şi apere nepotul. „Ce să fac? Am omorât şi eu un om, nimic altceva. Marţi seara am băgat cuţitul în el şi am vrut să sun la poliţie, dar am format numărul greşit. Mă bătuse când eram cu vacile“, a spus Gheorghe Albeanu, de 68 de ani, un vecin cu care Nicolae Ciuteanu băuse în seara crimei.


Nepoţii se declară nevinovaţi


Doi dintre nepoţii bătrânului şi prietenul acestora au ajuns, aseară, la Parchetul Judeţean, pentru audieri, însă niciunul nu a recunoscut comiterea crimei. „Sunt nevinovat şi nu ştiu nimic de moartea acelui om“, a spus nepotul lui Gheorghe Albeanu. „Au fost reţinuţi patru suspecţi şi, ca de obicei, spun că sunt nevinovaţi“, a completat Emil Moţa, procurorul de caz.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia printată a AdS de mâine.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite