Târgu-Jiu: Trupul băieţelului, ucis cu bestialitate, a fost dus acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neânsufleţit al băieţelului de şase ani, ucis cu sânge rece la Rovinari, a fost ridicat de către rude de la Serviciul de Medicină Legală.

Rudele au venit la Serviciul de Medicină Legală să-l ia acasă pe micuţul Valentin Boldizsar, ucis în  noaptea de sâmbătă spre duminică, de către un tânăr de 20 de ani din Rovinari. Familia încă nu conştientizează de faptul că Valentin nu mai este. Reprezentanţii Primăriei Rovinari au pus la dispoziţia familiei îndurerate un coşciug.  Băieţelul provenea dintr-o familie cu 12 copii, de origine maghiară, stabilită în Rovinari. Părinţii fiind foarte săraci, nu şi-au permis să cumpere nici măcar coşciugul pentru fiul lor. „Eu sunt bolnav de inimă, nu lucrez, soţia nu lucrează. Am cinci copii de care îngrijesc, ceilalţi sunt mari,  la casele lor. Venitul nostru este de 400 de lei, dintr-un ajutor social de la primărie. Tot ce vreau este ca derbedeul acela să fie închis pe viaţă “, ne-a spus Jeno Boldizsar, tatăl micuţului, în vârstă de 45 de ani.
Unchiul lui a fost cel care l-a găsit pe Valentin desfigurat şi plin de sânge în iarbă. „Dacă îl prindeam pe criminal înaintea poliţiştilor eu îl omoram. Nu a avut un loc de muncă la viaţa lui. A crescut prin puşcărie. Fură fier vechi ca să trăiască“, a precizat Vasi Rovenţa. Criminalul a vrut să-l violeze, însă pentru că s-a împotrivit, l-a lovit cu pietre în zona feţei până l-a desfigurat şi i-a scos şi un ochi.
Valentin Boldizsar va fi înmormântat, miercuri, în cimitirul oraşului Rovinari.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite