Târgu-Jiu: Trupul adolescentului înecat în râul Jiu a fost găsit după şase ore de căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au reuşit să scoată la suprafaţă, după şase ore de căutări, trupul neînsufleţit al lui Daniel Ţigăreanu, în vârstă de 17 ani, sigurul copil la părinţi.

În urmă cu puţin timp, cadavrul adolescentului Daniel Ţigăreanu a fost scos la mal de către pompieri, după şase ore de căutări. Acesta a fost găsit la aproximativ şase metri de mal.

image

A fost dificil de căutat întrucât pe fundul barajului sunt depozitate resturi metalice, betoane şi aşa mai departe. Datorită insistenţei pe care am depus-o, am reuşit să-l scoatem la mal după şase ore de căutări.  Se afla la circa şase metri de mal, dar din cauza curentului circular, cadavrul s-a învârtit în loc“, a spus cpt. Diaconescu Ică.

image

O vecină cu adolescentul înecat spune că era un băiat cuminte: „Un copil respectuos, dar acum nu mai e nimic de făcut. Poţi să ai orice,dar, dacă nu ai copilul tău, degeaba“.

image

La operaţiunile de scoaterea a cadavrului din apă au asistat şi peste 50 de curioşi, veniţi cu mic şi mare, cu toate că imaginile erau şocante.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite