Târgu-Jiu: Tripleţii au primit daruri de la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu au mers astăzi cu cadouri la tripleţii care locuiesc într-o locuinţă socială de la periferia municipiului.

Micuţii au împlinit sămbătă trei ani, iar fiindcă situaţia lor materială este precară, autorităţile le-au adus acestora hăinuţe, jucării, torturi, fructe şi două platouri cu alimente. Locuinţa socială în care locuiesc tripleţii şi mama lor le-a fost pusă la dispoziţie tot de către Primărie. Mama copiilor, Mihaela Dărăbaş, avea 16 ani când i-a născut pe David Iulian, Alexandru Cristian şi Marius Eduard. Tânăra era în clasa a noua, dar a renunţat la şcoală pentru a avea grijă de copii. O ajută şi mama ei, Florina Dărăbaş.


Vor primi un apartament


 „Ne descurcăm foarte greu. Fiica mea nu are niciun venit în afară de alocaţiile copiilor, în valoare de 120 de lei şi un ajutor de handicap, în valoare de 430 de lei, pentru unul dintre copii, care are probleme grave. Are nevoie de tratament în valoare de 65 de euro lunar, dar de două luni nu am avut cu ce să îi mai cumpărăm. Tatăl copiilor nu ne-a ajutat cu nimic, nici măcar nu a venit să îi vadă. Eu am datorii la întreţinere de peste 2.000 de lei, mi-au tăiat şi curentul acum“, a spus bunica tripleţilor. Primarul Florin Cârciumaru a precizat că, anul viitor, micuţii vor fi sărbătoriţi într-un apartament ANL. „Mă bucur că micuţii sunt bine, o să îl ajutăm şi pe cel care are probleme de sănătate. Peste un an, această familie va avea un apartament, pentru că vom căuta să le oferim mamei şi tripleţilor o locuinţă ANL. O să îi ajutăm în continuare, mama e tânără, nu are serviciu, iar de tată nu se ştie nimic“, a spus primarul Florin Cârciumaru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite