Trei victime într-un accident produs de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat cu maşina într-o autoutilitară, trei pasageri aflaţi în autoturism fiind răniţi.

Accidentul a avut loc pe DJ 673 B, în localitatea Tehomir. Potrivit poliţiei, conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani, din comuna Slivileşti, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi intrat într-o autoutilitară parcată regulamentar. În urma coliziunii, trei persoane, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale, fiind transportate la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.
Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto P.I. a prezentat o concentraţie de  0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice. Poliţiştii au întocmit pe numele conducătorului auto, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie şi stabilirea răspunderii judiciare a şoferului“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite