Târgu-Jiu: Trei morţi într-o singură zi, pe şoselele din Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neatenţia la  volan, dar şi viteza au dus la producerea a nu mai puţin de patru accidente rutiere grave, care s-au soldat cu trei morţi. Două dintre persoanele decedate nu au avut nicio vină, iar rudele acestora cer ca şoferii vinovaţi să plătească pentru faptele lor.

Marţi, ora 06.00

Bărbat ucis într-un accident rutier


Un bătrân, în vârstă de 83 de ani, a murit la scurt timp după ce a fost lovit de o maşină condusă de o consăteană. Primul accident mortal a avut loc, pe DJ 661, pe raza comunei Albeni. Mihai Florea a fost transportat la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că bătrânul a fost lovit în timp ce se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. Şoferiţa, în vârstă de 42 de ani, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Marţi, ora 13.00

Ionel Manţog, autorul unui grav accident de circulaţie


Un bărbat de 57 de ani, din comuna Cătunele, a decedat într-o ambulanţă după ce Ionel Manţog s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Accidentul a avut loc  pe DN 67, în comuna Câlnic. BMW-ul condus de către directorul economic al Complexului Energetic Turceni a intrat în ambulanţa care avea semnalele luminoase aprinse. În urma acestui eveniment  rutier  au rezultat 4 răniţi şi o persoană decedată. Cei doi şoferi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, a rezultat faptul că Ionel M., de 52 ani, din municipiul Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, în momentul efectuării unei manevre de depăşire neregulamentară a unui alt autovehicul, a intrat în coliziune cu ambulanţa condusă de către un şofer 48 ani, din municipiul Tg-Jiu, care circula din sens opus, având semnalele luminoase în funcţiune”, a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Astăzi, Manţog a fost transferat la Spitalul din Bucureşti, pentru investigaţii medicale.


Marţi, ora 15.50

Şofer nevinovat, strivit de o betonieră


Un bărbat de 39 de ani, aflat la volanul unei Dacii Papuc, a fost strivit de o betonieră încărcată cu ciment, care s-a răsturnat într-o curbă periculoasă. Accidentul a avut loc pe drumul care face legătura între Bumbeşti Jiu şi Novaci. În timp ce şoferul Daciei a murit pe loc, pasagerul din dreapta a suferit leziuni uşoare. Şoferul betonierei, în vârstă de 29 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital.

Marţi, ora 16.00

Maşină făcută zob la Pişteşti


Şoferul unui autoturism Volkswagen a intrat în plin într-o maşină Dacia Papuc, aflată în faţa sa. Chiar dacă a circulat regulamentar, şoferul de la volanul Daciei a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la Spitalul din Târgu-Jiu. Accidentul rutier s-a produs pe DN 67, pe raza localităţii Pişteştii din Deal. Şoferul, în vârstă de 36 de ani, aflat la volanul autoturismului Volkswagen, încărcat cu miere şi ridichii, a intrat în depăşirea unei Dacii Papuc însa nu a reuşit să revina la timp pe banda lui de mers şi a intrat în plin în maşina din faţa sa, fiind determinat să recurgă la această manevră din cauza faptului că din sens opus venea un alt autoturism. Ambii şoferi au fost transportaţi la spital cu vătămări corporale însă rănit grav a fost bărbatul de 62 de ani, din Târgu-Jiu, care a condus regulamentar Dacia Papuc, autoturismul fiind făcut zob.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite