Târgu-Jiu: Transporturile ilegale de material lemnos, în atenţia poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional după ce au transportat, ilegal, material lemnos.

Poliţişti ai serviciilor ordine publică şi investigarea fraudelor, în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare RSV Vâlcea şi Ocolul Silvic Tismana, l-au depistat în cursul zilei de joi, 6 mai, pe Ion M., care transporta cu o autospecializată, cantitatea de 8,843 mc, material lemnos de esenţă fag, pentru care nu deţine a documente de provenienţă.
Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform Legii nr. 31/2000 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat la Ocolul Silvic Tismana în vederea valorificării.
 
La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Turcineşti au depistat în trafic pe Iosif S.T., care transporta cu o autoutilitară, pe DJ 664 Turcineşti, material lemnos de esenţă fag. Conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă pentru materialul lemnos, respectiv 18 piese de diferite lungimi, cu un cubaj total de 8,695 mc, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr. 31/2000 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat şi lăsat în custodia Ocolul Silvic Bumbeşti-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite