Târgu-Jiu: Transporta ilegal peste o tonă şi jumătate de artificii şi petarde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii rutieri din Bumbeşti-Jiu au oprit aseară, pe DN 66, autoutilitara condusă de către un bărbat de 43 de ani, din judeţul Argeş, constatând că acesta transporta ilegal cantitatea de 1.530 de kilograme de obiecte pirotehnice.

Petardele şi artificiile găsite în maşina şoferului din judeţul Argeş au fost confiscate. Liviu S., în vârstă de 43 ani, a fost amendat cu suma de 2.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor privind regimul materiilor explozive.

Poliţiştii au constatat că cel în cauză transporta cantitatea de 1.530 de kilograme de obiecte artizanale de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde, artificii). Având în vedere că transportul acestor produse se efectua cu un autovehicul neautorizat în acest scop, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.500 lei.

Astăzi, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Gorj, împreună cu reprezentanţii ai OPC Gorj, au continuat verificările în privinţa acestuia transport. Urmare a acestor verificări, s-a procedat la indisponibilizarea produselor pirotehnice, reprezentanţii OPC dispunând şi sancţionarea contravenţională a persoanei juridice“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite