Târgu-Jiu: Tragedie la Schela: Unul dintre psihedelici s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre participanţii de la Fire Festival, un spectacol de muzică electronică şi artele dansului, care se desfăşoară în pădurea Cornetu, din comuna Schela, s-a spânzurat.

Cristian Dobre, de 30 de ani, din Buzău, s-a spânzurat de creanga unui fag din pădure. Acesta a fost observat în această dimineaţă, în jurul orei 07.00, de către mai mulţi tineri bulgari. „Nu se afla în dreptul cortului său, ci mai departe“, declară medicul legist Iulian Dascălu. Potrivit acestuia, tânărul a murit asfixiat şi nu au fost descoperite, la prima cercetare, urme de violenţe pe corpul sinucigaşului.

image

Trupul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj.. „Se vor lua probe pentru examenul toxicologic pentru a vedea dacă a fost băut sau a consumat altceva“, a mai precizat medicul Iulian Dascălu. Surse din anturajul bărbatului spun că acesta ar fi fost nemulţumit de modul în care a fost organizat festivalul din acest an.

image

Am înţeles că era supărat de modul de organizare şi în special de mâncare, pentru că a fost foarte scumpă. Sunt tulburat de ceea ce s-a întâmplat aici“, a declarat Dumitru Buda, amicul celui care şi-a pus capăt zilelor.

image

Prietenul lui a venit şi a ţipat de dimineaţă la organizatori. A zis că amicul  lui s-a omorât din cauza faptului că era mâncarea prea scumpă. Locul a fost extraordinar, dar ca şi petrecere a fost mai frumos anul trecut, la Ploieşti. Nici nu ştiu dacă voi mai participa la vreo ediţie viitoare“, a precizat Roxana, o tânără din Galaţi.

image

Poliţia efectuează în contiuare cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat. „E o sinucidere. Lucrurile sunt clare. Până când nu se va efectua examenul toxicologic nu ne vom putea pronunţa“, a declarat Viorel Caragea, inspectorul şef al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite