Târgu-Jiu: Update/ Tragedie în familia Mariei Dragomiroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lui Cătălin Radu Mihu i s-a făcut rău în timp ce se afla la discotecă
Lui Cătălin Radu Mihu i s-a făcut rău în timp ce se afla la discotecă

Cătălin Mihu, fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu, a decedat în dimineaţa zilei de sâmbătă, 13 februarie, în urma unui infarct.

Cătălin Radu Mihu, de 28 de ani, s-a stins din viaţă la Secţia de Terapie intensivă din cadrul Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu. Prietenii acestuia spun că tânărul a făcut infarct din cauza problemelor cardiace. Aurel Blondea, unchiul tânărului împreună cu care acesta locuia, spune că a plecat la discoteca din zona Vişina în jurul orei 22,30, iar după miezul nopţii i s-a făcut rău şi a fost dus, iniţial, la Spitalul din Bumbeşti-Jiu, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde i s-a acordat primele îngrijiri medicale. „Am fost la spital. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat, pentru că era sănătos. Nu a avut probleme de sănătate şi nu a fost internat în spital. Era un băiat foarte bun, în ciuda durităţii şi masivităţii sale. Avea mulţi prieteni şi sărea în ajutorul lor atunci când aveau nevoie. În ultima perioadă era mai supărat, dar nu ştiu de ce. L-am întrebat, dar nu mi-a spus nimic“. Şi mama lui Cătălin Mihu, Georgeta Blondea, spune că fiul ei obosea repede atunci când făcea un efort: „Obosea repede. Probail că a avut o afecţiune ascunsă de care nu s-a ştiut“. Fiul cunoscutului impresar gorjean Bebe Mihu avea o greutate de 160 de kilograme. Tatăl său este soţul şi impresarul cunoscutei interprete de muzică populară Maria Dragomiroiu. „Fiul meu şi cu Bebe se aflau în relaţii foarte bune. Au vorbit chiar şi înainte de a pleca în America. Îi promisese că-l ia cu el în turnee pe litoral“, ne povesteşte Georgeta Blondea.

„Fiul vitreg al Mariei Dragomiroiu a făcut infarct, dar nu de la droguri“

Cătălin Radu Mihu era elev în clasa a XII-a la seral şi îşi dorea să termine liceul şi să intre la facultate. „Îi plăcea mult la şcoală şi nu lipsea de la ore. Vroia să dea la Facultatea de Drept. Nu a terminat liceul pentru că a fost un băiat mai ştrengar şi anturajul l-a îndepărtat de şcoală. Dar acum se schimbase şi vroia să înveţe“, ne spune mama lui Cătălin Mihu.

Rudele spun că nu a consumat droguri. „Nepotul meu nu a consumat niciodată droguri. Nu îi lipsea nimic şi am avut întotdeauna grijă de el. Tatăl lui, Bebe Mihu, este în America şi nu ştim dacă o să vină la înmormântare. Cătălin avea probleme cu inima şi de la asta a făcut infarct. Avea 160 de kilograme, iar medicii au zis că nu au mai putut să facă ceva pentru el. Nouă nu ne vine să credem că nu mai este în viaţă“, declară mătuşa tânărului decedat, care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Aurel Blondea împreună cu care locuia spune că nu l-a văzut niciodată în casă cu vreo ţigară sau un alt drog. Acelaşi lucru este susţinut şi de prietenii lui Cătălin, care spun că niciodată nu l-au văzut consumând droguri. 

Casa în care locuia Cătălin Mihu

Cătălin Radu Mihu a fost adus, în această după-masă, la locuinţa sa, din cartierul Romaneşti, din municipiul Târgu-Jiu. Toate becurile vilei au fost aprinse, dar, deocamdată, nu a fost arborat doliul. Înmormântarea va avea loc luni.

Cătălin Mihu a stat în puşcărie doi ani

Fiul vitreg al interpretei Maria Dragomiroiu a avut de ispăşit o pedeapsă cu închisoarea pentru privare de libertate, dar şi pentru vătămare corporală deosebit de gravă. Cătălin Radu Mihu avea atunci 20 de ani şi, împreună cu doi prieteni, l-au bătut cu cruzime pe un tânăr de 24 de ani din Târgu-Jiu. Pe 15 august 2002, victimei i s-au aplicat lovituri pe tot corpul cu sacii de nisip, fiind supus şi la şocuri electrice. În perioada de detenţie, Cătălin Mihu s-a plâns de faptul că nu primea sprijinul tatălui său, iar gurile rele spuneau că Maria Dragomiroiu a cerut dezmoştenirea fiului ei vitreg. Bebe Mihu a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi organizatori de spectacole în România şi peste hotare.    

Update/ Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu nu pot să vină la înmormântarea fiului lor

Fiica interpretei Maria Dragomiroiu a anunţat că Radu Cătălin Mihu nu va fi condus pe ultimul drum de către tatăl său.

„Noi nu putem să venim. Vor veni la înmormântare rudele din partea lui Bebe Mihu. Ne pare  foarte rău. Suntem îndureraţi. Acest nefericit eveniment ne-a luat prin surprindere totală. Nu ne aşteptam la aşa ceva, deşi stiam că avea probleme cu sănătatea şi, mai ales cu greutatea. Eu nu ţineam legătura cu el, dar ştiu că Bebe se îngrijea de sănătatea lui. Din păcate, ei nu pot să vină din America, iar eu nu pot sa parasesc capitala pentru că am probleme aici. Toată lumea se îngrijea de Cătălin. Fiind singurul copil al lui Bebe, este o lovitură grea. Mama regretă că nu pot să vină în ţară, dar au multe spectacole acolo, pe care sunt obligaţi să le onoreze. Dumnezeu să-l odihnească în pace“, a declarat Ileana Manolescu, fiica interpretei Maria Dragomiroiu.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite