Târgu-Jiu: Traficant de motorină, sancţionat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au confiscat aseară, în urma unui control în trafic, aproape 200 de kilograme de deşeuri de cupru şi 170 de litri de motorină.

Aseară, în timp ce acţionau pe DN 66 pentru verificarea legalităţii transporturilor rutiere de mărfuri, poliţiştii din Bumbeşti-Jiu au oprit pentru control un autovehicul, la volanul căruia a fost identificat F.F.N, de 27 ani, din Târgu-Jiu.
Tânărul transporta deşeuri de cupru, motiv pentru care poliţiştii i-au solicitat acestuia să prezinte documente care să ateste provenienţa.
Având în vedere că pentru cele 187 kg deşeuri de cupru, şoferul nu a prezentat acte de provenienţă, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar ca măsură complementară i-au confiscat întreaga cantitate de deşeuri transportată.
 Un alt şofer sancţionat pentru transport ilicit, a fost depistat în seara zilei de sâmbătă la orele 23:30, de poliţiştii din comuna Stoina.
Cel în cauză, S.T., de 43 ani, din comuna Căpreni, transporta cu un autoturism pe DN 6 B, în localitatea Cruşeţ, cantitatea de 170 litri produs petrolier, tip ”motorină”, fără să deţină bon de casă fiscal sau alte documente care să ateste provenienţa produsului petrolier.
Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei şi au dispus confiscarea produsului petrolier transportat.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite