Târgu-Jiu: Doi tineri au fost prinşi la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale
Cei doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale

 Doi tineri din satul Ceauru au fost prinşi, azi-noapte, exact în momentul în care intenţionau să fure mai multe bunuri dintr-un magazin din satul Tălpăşeşti.

Poliţiştii din comuna Băleşti, care efectuau serviciul de patrulare pe raza satului Tălăşeşti, le-au stricat planul celor doi hoţi şi i-au condus la secţia de poliţie, întocmindu-le dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat.

În noaptea de 07/08.03.2010, în timp ce desfăşurau serviciul de patrulare pe raza satului Tălpăşeşti, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Băleşti au prins în flagrant pe Bogdan S.M., de 22 ani şi Vasile B., de 25 ani, care pătrunseseră prin efracţie într-un magazin, intenţionând să sustragă bunuri. Cei doi suspecţi au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul postului de poliţie pentru continuarea cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă la infracţiunea de furt calificat“, precizează Romnia Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite