Târgu-Jiu: Tineri cercetaţi pentru violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au ales cu dosar penal
Tinerii s-au ales cu dosar penal

Patru tineri, printre care şi un minor, au fost prinşi de poliţişti în timp ce au intrat, fără drept, în locuinţa unui bărbat din Săcelu. Autorii au spart geamurile casei şi l-au ameninţat pe proprietar.

Azi-noapte, în jurul orelor 01:45, Poliţia Oraşului Novaci a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către D.N., de 58 ani, din comuna Săcelu, despre faptul că mai mulţi tineri i-au spart geamurile de la imobil.
Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, depistând în apropierea casei reclamantului, pe O.G.C., de 20 ani, din comuna Scoarţa şi B.G., de 31 ani, B.S.G., de  26 ani şi minorul P.C.M., de 17 ani, toţi din municipiul Târgu-Jiu.
Din primele cercetări, efectuate la faţa locului, a rezultat că cei 4 tineri au venit la locuinţa părţii vătămate pe motiv că îl căutau pe fiul acesteia, D.N.N., de 32 ani, cu care aceştia avuseseră un conflict în urmă cu o săptămână. În aceste împrejurări au pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate, i-au adresat ameninţări şi au distrus geamul unei ferestre.
Poliţiştii au întocmit pe numele suspecţilor dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare şi distrugere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să îl înainteze  cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite