Târgu-Jiu: Ţigancă înjunghiată de şapte ori de fostul soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un scandal imens a avut loc aseară, în jurul orei 22, în cartierul Obreja, din Târgu-Jiu, unde locuiesc numai ţigani. Marilena Toma, în vârstă de 30 ani, a primit şapte lovituri de cuţit de la fostul soţ, iar astăzi a fost transportată cu un elicopter la un spital din Bucureşti pentru a-i fi salvată viaţa.

Toma Ştefănescu, în vârstă 31 ani, a lovit-o de şapte ori cu cuţitul pe fosta lui nevastă, lăsând-o într-o baltă de sânge. Marilena Toma se afla pe o bancă din faţa casei în  momentul în care a fost atacată şi nu se gândea că fostul ei soţ are intenţii criminale. Cei doi s-au despărţit în urmă cu două săptămâni, când a avut loc o judecată ţiganească, iar familia fetei i-a dat bărbatului o sumă de 5000 de euro ca să o lasă în pace. Aseară, însă, acesta a venit pus pe scandal. După ce a înjunghiat-o pe fosta nevastă a fugit, iar apoi s-a urcat într-un taxi. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe şi a fost operată imediat. „Are ficatul tăiat, plămânul şi clavicula sfârtecate. Azi-noapte, medicii ne-au spus că în două ore moare că a pierdut mult sânge, dar uite că a avut sânge. Criminalul a luat un taxi şi a fugit. Au divorţat prin judecată ţigănească pentru că tot timpul o bătea. După ce a luat banii şi s-a dus la bulgari pe plajă a venit s-o omoare“, a spus mătuşa femeii îngunghiate. Rudele victimei ameninţă familia agresorului şi spun că se vor răzbuna. „Lucrurile nu vor rămâne aşa. Va fi scandal mare. Ne vom răzbuna. Cineva dintre noi trebuie să se sacrifice“, a tunat fratele victimei.

Agresorul a fost prins în Lugoj

Toma Ştefănescu a fost prins, azi-noapte, de către poliţiştii timişoreni, pe raza localităţii Lugoj. Acesta se afla într-un taxi şi intenţiona să fugă din ţară. „În jurul orelor 2.30, poliţiştii din cadrul I.P.J. Timiş l-au identificat pe suspect, pe raza localităţii Lugoj, într-un autoturism. Suspectul a fost reţinut şi preluat de o escortă a Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt a Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite