Târgu-Jiu: EXCLUSIV / Tatăl violator şi-a ameninţat fiicele din boxa acuzaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 37 de ani, din Turburea, a acuzat dureri abdominale insuportabile, susţinându-şi nevinovăţia în faţa judecătorilor. În timp ce magistraţii judecau o altă cauză, Constantin Cernea le-a arătat semne de ameninţare celor două copile, care îl acuză că le-a violat timp de cinci ani.

Situaţie cutremurătoare aseară, în sala de judecată a Tribunalului Gorj. Pentru prima  dată, Constantin Cernea s-a confruntat, în faţa completului de judecată, cu cele două fiice ale sale, care îl acuză că le-a abuzat sexual timp de 5 ani. În momentul în care bărbatul de 37 de ani a fost introdus în boxa acuzaţilor, minorele au izbcnit în plâns, fiind calmate cu  greu de către psihologii de la Protecţia Copilului Gorj. Fetiţele au aşteptat mai bine de cinci ore să intre în sala de judecată şi au lipsit de la şcoală pentru a fi audiate, insă prezenţa tatălui în sala de judecată  nu a făcut altceva decât să le readucă aminte de momentul cumplit prin care au trecut în vacanţele în care îşi vizitau tatăl, în satul Cocorova, din comuna Turburea.

image

Când m-am uitat la el, m-am trezit pur şi simplu cu lacrimi pe obraz. Îmi pare rău de al bătrân pentru că ne-a crescut aşa cum a putut, dar dacă şi-a bătut joc de noi să stea în puşcărie“, a declarat minora, în vârstă de 15 ani.

„Avertizare părintească", direct din boxă

De fiecare dată când a avut ocazia, Constantin Cernea le-a arătat semne de ameninţare celor două copile. „Ne-a făcut din mână un semn. Cred că a vrut să ne spună că nu am făcut bine că l-am dat pe mâna Poliţiei şi să avem grijă ce spunem.. Nici nu m-am mai uitat la el, pentru că am început să plâng“, a declarat  fiica cea mică a bărbatului acuzat de viol.

Judecătorul Mihail Pistol a acordat un nou termen de judecată, care va avea loc pe data de 4 mai. Constantin Cernea s-a întors recent din Spitalul Penitenciarului Colibaşi, din Argeş, fiind diagnosticat cu ulcer.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite