Târgu-Jiu: Video / Tatăl tânărului dispărut cu banii câştigaţi în Barcelona: „Cred că l-au omorât ţiganii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii lui Georgian Găman au sesizat ieri poliţia şi cred că fiul lor a fost sechestrat sau ucis la Bucureşti, când se întorcea de la muncă din Spania.

Georgian Găman a sunat ultima dată acasă pe data de 24 august, când şi-a anunţat părinţii că se află la Bucureşti cu o sumă importantă de bani.Tânărul de 20 de ani a plecat în Spania în urmă cu doi ani, iar de atunci se întorcea ocazional în comuna Bâlteni. „Mi-a spus: «Mamă, sunt în Gara de Nord din Bucureşti şi vin acasă cu o sumă importantă de bani. În şapte ore sunt acasă». Apoi i s-a închis brusc telefonul şi nu mai ştim nimic de el, de pe data de 24 august. Intră mesageria. Suntem disperaţi, iar poliţiştii din Bâlteni nu au vrut să ne ia în calcul. Copilul lucra de doi ani în port la Barcelona, la docuri. Aş vrea să ştiu şi eu dacă e mort, dacă e în puşcărie. Nu-mi spune nimeni nimic“, a declarat Lăcrămioara Găman.

Părinţii tânărului au sesizat faptul că fiul lor nu a ajuns în comuna Bâlteni, ultima convorbire telefonică fiind realizată pe 24 august. Poliţia efectuează cercetări pentru a obţine informaţii“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite