Târgu-Jiu: Tatăl incestuos, un exemplu printre vecinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii din blocul în care locuieşte Constantin Marcel Pahonţu sunt şocaţi . Iubitor şi grijuliu, în ochii cunoscuţilor, cu cei doi copii, fata de nouă ani, din prima căsătorie, şi băieţelul de patru ani

Un tată iubitor, un om binevoitor, un vecin exemplu şi liniştit, aşa este descris Constantin Marcel Pahonţu, tatăl arestat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica în vârstă de numai nouă ani. „Nu-mi vine să cred de Marcel aşa ceva. Nu s-a certat niciodată cu nimeni şi nu l-am auzit vreodată să vorbească urât cu cineva. Era un exemplu pentru toţi. Un om săritor, care ajuta pe toată lumea. Pe mine m-a ajutat acum câteva săptămâni să montez o uşă. Mătura scările ca o femeie şi a dat chiar cu aspiratorul pe scară. De 15 ani locuiesc în acest bloc şi îl cunosc, dar nu am auzit să se vorbească urât despre el şi de la el din casă nu am auzit ţipete. Nu jignea pe nimeni. Din vecinică nu mă scotea“, ne spune Elena Rotariu, vecină. Constantin Marcel Pahonţu are doi copii, pe fetiţa din prima căsătorie, şi un băieţel de patru ani din cea de-a doua căsnicie. Soţia lui, Mioara, este inspector la administraţia financiară. Părea o familie normală şi chiar fericită.


Un tată iubitor şi grijuliu


Vecinii spun că era foarte atent şi iubitor cu cei doi copii: „Nu făcea diferenţe între ei. Toată ziua era cu ei şi avea mare grijă de copii. Chiar acum, când a dat ultima zăpadă, era cu fata şi băieţelul prin faţa blocului şi îi trăgea cu sania. Mergea cu ei prin parc Nu făcea diferenţe între copii. Marcel şi soţia lui au venit la mine în casă de nenumărate ori, iar eu am stat cu ei în casă şi avut grijă de copiii lui, dar nu mi s-a părut nimic anormal la el. Eu nu cred treaba asta despre Marcel, dar, dacă a făcut aşa ceva, să-l chinuie Dumnezeu cum o fi mai rău“, susţine Elena Rotariu. Tatăl violator îşi alinta fetiţa spunându-i Bibi. Constantin Marcel Pahonţu a fost arestat pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu fiica lui. Acesta nu îşi recunoaşte însă faptele, dar procurorii spun că au dovezi evindete împotriva lui.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite