Târgu-Jiu: Tatăl elevului ucis de dragostea pentru profa de română nu are linişte: „Vreau să o caut. Alex a salvat-o când avea probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Popovici s-a sinucis pe data de 29 noiembrie 2009, iar tatăl său declară, la aproape un an de la moartea fiului său, că nu înţelege de ce toată lumea o apără pe profesoara de română.

Înainte să-şi pună capăt zilelor,  tânărul de 19 ani a lăsat pe calculator un mesaj în care spunea că nu mai poate să trăiască fără Ramona Mischie, dragostea vieţii lui, fosta lui profesoară de română. „Dacă s-a dus, acum ce să mai fac? Nu am mai deschis calculatorul de atunci. Pictez la o biserică din Aninoasa, dar când o să vin în Târgu-Jiu o să încerc să găsesc puterea să caut în calculator şi să recuperez pozele cu el. O dată pe lună mai vin în apartamentul în care a făcut acel gest. Toţi s-au întors împotriva copilului meu.  Nici măcar nu i-au pomenit numele la şcoală.  Puteau să facă măcar gestul acesta. Domnul director  să nu uite că Alex l-a ajutat până în ultima zi de viaţă şi a făcut pliante pentru şcoală. De atunci, niciodată nu ne-a căutat profesoara, dar vreau să o caut eu. Odată şi-odată tot ne vom întâlni şi o voi întreba «chiar aşa să treci peste moartea unui om?». Nici nu ştiu dacă a fost la mormântul lui, cu toate că mama ei este de aici, din Sterpoaia. Să nu uite că Alex a salvat-o când avea probleme şi se plângea că nu-i stă bine părul. Nici nu mai vreau să-mi amintesc“,  a mărturisit Daniel Popovici, tatăl elevului ucis de dragostea pentru profa de română.

Ramona Mischie este în continuare profesor titular la Colegiul Tehnologic „Gheorghe Magheru" din Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite