Târgu-Jiu: Tatăl acuzat de viol: "Nu mi-am violat fiica şi nu stiu de ce m-au arestat!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a fost prezentat Parchetului Judeţean pentru a fi audiat de către procurori. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani,  din Târgu-Cărbuneşti, a fost reţinut aseară, fiind acuzat că şi-ar fi obligat fiica de nouă ani să întreţină raporturi sexual cu el. 

Constantin Pahonţu a fost reţinut aseară pentru 24 de ore sub acuzaţia de incest şi viol. Bărbatul ar fi profitat de fiica sa, în vârstă de nouă ani.  „În urma probatoriului administrat de catre poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în Centrul de Reţinere si Arest Preventiv Gorj pe o perioadă de 24 ore“, adeclarat Romina Dochian, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.  Fata, care se presupune că ar fi fost abuzată sexual de către propriul tată, este elevă în clasa a III-a la Şcoala Generală Nr. 1 George Uscătescu din Târgu-Cărbuneşti. În ultima perioadă fetiţa era tot mai supărată şi abătută. Minora s-ar fi plâns, către o colegă de clasă, că tatăl ei o tot molesta. Învăţătoarea ar fi spus mai departe directorului unităţii de învăţământunde fata este elevă. Conducerea şcolii a anunţat imediat poliţiştii şi procurorii. Din primele cercetări se pare că tatăl abuza de fetiţa lui de un an de zile. Astăzi, Constantin Pahonţu a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. După mai bine de oră de audieri, cărbuneşteanul nu şi-a recunoscut faptele. „Nu şi-a recunoscut vinovăţia pe în timpul audierilor, însă există probe suficiente petru arestarea lui“, a declarat astăzi Emil Moţa, procurorul de caz. 
 Acuzatul asusţinut cu tărie că este nevinovat. „Nu ştiu de ce m-au adus aici, eu nu sunt vinovat. Eu îmi creşteam şi îmi îngrijeam copilul nu mi-am bătut joc de el“, a spus Constantin Pahonţu.

Consantin Pahonţu lucrează la Schela petrolieră Ţicleni, mama fetiţei violate este plecată la muncă în Austria. Cea de-a doua soţie îşi petreceea majoritatea timpului la serviciu, iar el profita de fată fiind singură cu el. Potrivit anchetatorilor bărbatul punea filme porno minorei.
Învăţătoarea care a aflat de acest caz este şocată de cele întâmplate şi nu a venit astăzi la şcoală. Fata avea rezultate foarte bune la învăţătură şi avea calificative de Foarte bine la toate materiile.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite