Târgu-Jiu: Tatăl acuzat de incest, rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Craiova a respins, ieri, apelul declarat de Constantin Marcel Pahonţu, tatăl acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa în vârstă de numai nouă ani.

Acesta a atacat hotărârea dată de Tribunalul Gorj de arestare preventivă pe 29 de zile şi se consideră în cotinuare nevinovat de acuzaţiile care i se aduc. Mama naturală a fetei a venit din Austria, unde era plecată la muncă, şi va fi audiată mâine de procurori. Şi fetiţa, elevă în clasa a III-a, va povesti din nou anchetatorilor, în prezenţa mamei sale, ce s-a întamplat. Aceasta a fost supusă unei expertize şi s-au luat probe pentru stabilirea ADN-ului.
Eleva a povestit, săptămâna trecută, învăţătoarei sale la ce chinuri era supusă de tatăl ei. Imediat, conducerea şcolii a anunţat poliţia, care a l-a încătuşat pe tatăl acuzat de incest. Acesta este divorţat de mama fetiţei şi este recăsătorit, soţia lui fiind funcţionară. Vecinii sunt şocaţi de acuzaţiile procurorilor la adresa lui Pahonţu, pe care-l consideră o persoană liniştită, politicoasă şi săritoare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite