Târgu-Jiu: Tatăl acuzat că şi-a violat fiicele de 3 şi 11 ani, pus în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama fetiţelor a fost cea care l-a demascat pe bărbatul cercetat pentru incest.Vasile Dorel Rezmiveş a fost reţinut pentru 24 de ore, iar după ce a fost audiat de procurori, până aseară târziu, a fost eliberat.

Acuzaţii de violuri şi incesturi în lanţ în judeţul Gorj. Poliţiştii au descoperit în ultimele zile cazuri şocante, care au scos la iveală faptul că trei fetiţe au fost abuzate sexual chiar de către cei care le-au dat viaţă. Aseară, un bărbat de 52 de ani,din comuna Borăscu, a fost audiat de procurori, după ce concubina sa a sesizat poliţia şi a spus că a întreţinut relaţii sexuale cu ambele fiice ale lor, în vârstă de 3, respectiv 11 ani. Vasile Dorel Rezmiveş nu a recunoscut nicio clipă faptele pentru care este acuzat. „Sunt nevinovat şi nu mi-am violat fiicele. Nu ştiu de ce îmi face nevasta mea asta. Chiar nu înţeleg“, le-a spus bărbatul anchetatorilor. Emil Moţa, procurorul de caz, a declarat că bărbatul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

image

Bărbatul este acuzat de viol şi incest, iar victimele sale sunt fiicele minore de 3 ani şi jumătate şi 11 ani. Sunt suficiente probe la dosar care să suţină propunerea de arestare preventivă: avem probe materiale, fapta este probată şi cu martori şi cu declaraţiile victimelor şi ale martorilor. Bărbatul nu îşi recunoaşte vina”, a precizat Emil Moţa.

Propunerea de arestare preventivă, respinsă

După audierea martorilor, a fetiţelor, dar şi a mamei care şi-a reclamat concubinul, procurorii au stabilit că este vorba de viol şi incest. Cu toate acestea, instanţa de judecată a respins propunere de arstare preventivă,  bărbatul fiind cercetat în stare de libertate. Fetiţele sunt consiliate de psihologii din cadrul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj.

Iniţial, poliţiştii au încadrat fapta lui Vasile Dorel Rezmiveş la corupţie sexuală. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Borăscu au fost sesizaţi de către I.M., de 38 ani, din localitate, satul Miluta, despre faptul că la data de 17 aprilue 2010, concubinul său, a violat-o pe fiica lor de 4 ani, fapta producându-se în locuinţa comună a celor doi. În urma probatoriului administrat, R.V. a fost reţinut pe bază de ordonanţă de  reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de corupţie sexuală şi introdus în Centrul de  Reţinere şi Arest Preventiv Gorj“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite