Târgu-Jiu: Tatăl acuzat că şi-a violat fetele a lipsit de la proces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Cernea şi-a violat fiicele timp de cinci ani
Constantin Cernea şi-a violat fiicele timp de cinci ani

Motivul invocat de judecător pentru amânarea procesului a fost acela că Cernea este bolnav.

Constantin Cernea, de 37 de ani, din comuna Turburea, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pe data de 12 februarie a acestui an, pentru incest şi viol. Acesta se află în arest preventiv şi a fost prezentat de trei ori în faţa instanţei de judecată, reuşind să obţină tot de-atâtea ori amânarea procesului. Acest lucru s-a întâmplat şi astăzi, însă motivul a fost dat de absenţa bărbatului acuzat de viol.

Se amână judecarea cauzei, întrucât Constantin Cernea este bolnav, fiind internat în Spitalul din Penitenciarul Colibaşi, în judeţul Argeş”, a declarat judecătorul Mihai Pistol.

Tot astăzi, mandatul de arestare emis pe numele lui Cernea a fost prelungit cu încă 29 de zile.

Vacanţe pline de abuzuri sexuale

Declaraţiile celor două fiice, în vârstă de 13 şi 15 ani, au scos la iveală amănunte şocante, conform cărora tatăl şi-a violat, timp de mai mulţi ani, ambele fiice. Cele două fete se aflau internate pe atunci la un centrul maternal din Motru, dar în vacanţe mergeau la tată, timp în care acesta abuza de ele. Anchetatorii au aflat că toate faptele s-ar fi consumat în ultimii cinci ani. Bărbatului i s-a organizat un flagrant, în timpul căruia îşi ameninţa fata cea mare să nu spună nimic despre ce s-a întâmplat între ei. Minorele au fost mutate în centrul din Târgu-Jiu, unde sunt consiliate de psihologi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite