Târgu-Jiu: Tatăl elevului lovit cu sabia în cap a venit tocmai din Italia pentru a-şi scoate fiul din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl lui Costi Axinte a fost şocat de vestea că fiul său a fost băgat în spital de un coleg
Tatăl lui Costi Axinte a fost şocat de vestea că fiul său a fost băgat în spital de un coleg

După aproape o săptămână de spitalizare, Costi Axinte a fost externat, iar tatăl său a străbătut două mii de kilometri pentru a fi alături de el.

Gabriel Axinte munceşte în Italia, fiind nevoit să lipsească două săptămâni de la serviciu. „Am venit special din Italia ca să-mi scot copilul din spital şi am pierdut două săptămâni  de serviciu. Am alergat două mii de kilometri să fiu alături de el şi să văd ce s-a întâmplat, iar părinţii celui care l-a bătut nici măcar nu vin să vadă în ce stare este fiul meu. Am luat legătura cu mama lui şi a spus că nu s-a comportat soţia mea ca o adevărată mamă, în sensul că nu a lăsat copilul căzut la pământ din cauza pumnilor pe care i-a luat ca să stea de vorbă cu dumneaei. Vreau să-l întreb pe tatăl lui Andrei Mergea, dacă pe copilul meu care i-a cerut iertare l-a bătut în acest hal, altui copil, care l-ar fi înjurat, ce îi făcea, îl omora?”, se întreabă Gabriel Axinte, tatăl copilului lovit cu sabia în cap. Declaraţiile bărbatului nu se opresc aici.

Poliţia ne-a dat doar un telefon. Atât. Dacă era în Italia, îl căutau carabinierii imediat şi îl duceau la sediul poliţiei, chiar dacă era fiul lui Berlusconi. Nu mă interesează ce rude are. Vreau doar să se facă dreptate”, mai spune Gabriel Axinte.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite