Târgu-Jiu: Gorjean prins cu o maşină furată din Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 63 de ani a fost depistat astăzi, în trafic, în timp ce circula cu o maşină furată din Olanda. Autoturismul a fost parcat la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, urmând să fie indisponibilizat.

Târgujianul le-a reproşat poliţiştilor că a condus acest autoturism de mai bine de cinci ani, fără să fie înştiinţat vreodată că maşina ar fi fost furată.

image

Nu ştiu de ce spun că este furată, pentru că eu o am de cinci ani şi nu am avut probleme“, a declarat şoferul, în vârstă de 63 de ani. „În urma cercetărilor efectuate  de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu s-a stabilit faptul că Gheorghe D., în vârstă de 63 de ani, a fost prins conducând un autoturism care figura în baza de date ca fiind furat din data de 1 noiembrie 2005, din Olanda.  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat , uz de fals, fals material şi conducerea unui autovehicul cu numere false de înmatriculare pe drumurile publice“, a spus Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite