Târgu-Jiu: Tânărul sinucigaş: "Abandonaţi căutarea fericirii şi impresiile false lăsate de aceasta"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Alexandru Popovici şi Ramona Mischie
Foto: Alexandru Popovici şi Ramona Mischie

Înainte să moară, Alexandru Popovici a spus că are nevoie de un loc în care să se găsească dragostea la orice pas. În ziua de Crăciun se va împlini o lună de la moartea acestuia.

A ştiut mereu să-şi sfătuiască prietenii atunci când au avut preobleme, iar el a preferat să moară în loc să depăşească momentul despărţirii de Ramona Mischie. Alexandru a fost convins până în ultima clipă de viaţă că după moarte va fi dat uitării.

O să fie încã unul mort...curând o sã uite de el şi stiu că nu o să se ţină cont de ceea ce am scris aici decât ..poate..pentru o scurtă perioadă.... Asta e… nu cred că mai exista cineva în lumea asta care să respecte ceva...întreaga viaţă. Trăiesc într-o lume în care banii au o deosebitã importanţă, iar totul se învârte în jurul lor. Absolut totul !!! Nu vorbesc aşa pentru că n-am avut. Pentru că de avut am avut cam cât mi-a trebuit. Nimic nu o să se mai schimbe niciodată. E bine măcar că eu am scăpat. …în ziua de azi o persoană trebuie să fie cu adevarat masochistă în cazul în care nu are bani şi mai vrea să traiască. Pentru că n-o să facă altceva decât să se chinuie. Ce lume oribilă. Am nevoie de un loc unde să se gaseascã dragostea la orice pas. Abandonaţi cãutarea fericirii şi impresiile false lăsate de aceasta". (Alexandru Popovici)

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite