Târgu-Jiu: Tânărul care a recunoscut că a vrut să-şi violeze sora a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost dus la Curtea de Apel Bucureşti
Bărbatul a fost dus la Curtea de Apel Bucureşti

O fetiţă de 10 ani a fost la un pas să fie violată de fratele ei vitreg, fiind salvată din mâinile acestuia de către mama sa, care a alertat imediat Poliţia. Aseară, tânărul de 18 ani a aflat că îşi va petrece următoarele 29 de zile după gratii.

Doar o minune a făcut ca minora de 10 ani să scape de viol. Totul s-a întâmplat joi seara, când cei doi au plecat să aducă lemne de foc, dintr-o pădure din satul Paltinu al comunei Negomir.

Din primele cercetări efectuate de către o echipă operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Rovinari, s-a constatat că suspectul a mers împreună cu sora sa vitregă într-o lizieră situată la marginea satului Paltinu, pentru a aduna lemne de foc împreună cu victima. La un moment dat i-a propus victimei minore să întreţină raporturi sexuale, însă au fost surprinşi chiar de mama acestora“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Magistraţii gorjeni au admis cererea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj şi au emis aseară mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele tânărului de 18 ani. Ionuţ E.S. a recunoscut că a vrut să întreţină relaţii sexuale cu sora sa, dar şi faptul că nu este pentru prima dată când încearcă să profite de ea.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite