Târgu-Jiu: Tânărul care a omorât un copil pentru că s-a împotrivit violului va sta 23 de ani după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Bukkoşi, din oraşul Rovinari, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, după ce a ucis un băieţel care a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

Oribila faptă a fost comisă pe data de 5 iunie a acestui an. Tânărul de 20 ani a recunoscut că l-a lovit pe copil cu o piatră în cap până când l-a omorât, întrucât micuţul a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.

Târgu-Jiu

Sentinţa în acest caz a fost anunţată de magistraţii Tribunalului Gorj, în cadrul şedinţei din data de 7 decembrie, fiind schimbată şi încadrarea juridică a faptelor pentru care Claudiu Bukkoşi a fost trimis în judecată, cea mai aspră pedeapsă fiind aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav.

Instanţa de judecată a dispus contopirea pedepselor stabilite, urmând ca tânărul de 20 de ani să o execute pe cea mai grea, de 22 ani de închisoare, la care s-a mai adăugat încă un an pentru alte infracţiuni de furt comise înainte de crimă. Rovinăreanul poate să formuleze recurs împotriva acestei decizii. Părinţii băieţelului ucis nu s-au constituit părţi civile în cadrul procesului penal.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite