Târgu-Jiu: Tânărul acuzat că şi-a violat fiica de 12 ani a fost eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emanoil Cacalete a fost reţinut, marţi seara, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, dar instanţa de judecată a decis, aseară, eliberarea acestuia. Procurorii din cadrul Parchetului Judeţean vor face recurs împotriva acestei măsuri.

După 24 de ore petrecute în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, bărbatul de 32 de ani a fost eliberat. Părinţii acestuia au spus că fiul lor este nevinovat şi este acuzat pe nedrept de către concubina sa, care vrea să rămână cu locuinţa cumpărată de amândoi. „Copilul nostru e nevinovat. El nu este în stare să o violeze pe fata aia, de care a avut grijă ca de ochii din cap. Are şi el o fetiţă de nouă ani, pe care a lăsat-o în grija noastră şi nu s-ar fi luat el de fata femeii cu care trăieşte. Concubina asta a lui vrea să pună mâna pe toţi banii lui, pentru că au muncit amândoi în Grecia şi acum vrea să rămână cu o casă de la Turceni  şi cu euro pe care i-au câştigat acolo. El a lucrat în construcţii“, declară Ghizela Cacalete, mama lui Emanoil. „Să-mi lase copilul liber, pentru că e nevinovat“, a spus tatăl acestuia.

image

Părinţii lui Emil Cacalete şi-au însoţit fiul şi la Tribunal

Bărbatul de 32 de ani le-a spus anchetatorilor că este nevinovat, iar instanţa de judecată a respins propunerea de arestare preventivă, întrucât nu au existat suficiente probe împotriva acestuia. Cea care l-a denunţat a fost concubina sa. Femeia de 31 de ani  le-a spus anchetatorilor că l-a prins pe iubitul ei, chiar  în timp ce încerca să întreţină relaţii sexuale cu fiica sa, în vârstă de 12 ani, diagnosticată cu handicap uşor. La rândul ei, copila a spus că a fost violată timp de doi ani de tatăl vitreg, dar în Grecia. Emanoil Cacalete s-a întors de curând în ţară şi a cumpărat cu concubina sa o casă, în Turceni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite