Târgu-Jiu: Tânără spulberată de o maşină în apropierea trecerii de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat la spital
Bărbatul a fost transportat la spital

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut în urmă cu o oră, în judeţul Gorj, pe strada Tineretului din Rovinari. O tânără a vrut să traverseze strada prin loc nepermis şi nu s-a asigurat, fiind acroşată de un autoturism Cielo, la o distanţă de un metru de trecerea de pietoni.

Martorii spun că tânăra accidentată s-a strecurat printre maşinile parcate în apropierea trecerii de pietoni şi a încercat să traverseze strada, însă după primul pas a fost lovită din plin de un autoturism condus de un rovinărean, în vârstă de 23 de ani.

Minora este în afara oricărui pericol

Eram pe balcon. Am văzut aututorismul şi apoi am auzit o bubuitură puternică. Într-o fracţiune de secundă am văzut-o şi pe fată rostogolindu-se pe carosabil. Apoi a fost urcată într-o maşină. Şoferul era în stare de şoc“, a declarat Marius Stan, locatarul unui bloc din zonă. Fata a fost urcată imediat în maşina unui alt şofer aflat în trafic, fiind transportată de urgenţă la Spitalul din Târgu-Jiu. Medicii luptă acum să o ţină în viaţă. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului, pentru a stabili în ce circumstanţe s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite