Târgu-Jiu: Tânăra pentru care a fost comisă o crimă pasională va sta un an după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alina Tărău, tânăra din Schela pentru care Gabriel Agache a comis oribila faptă, va sta un an în puşcărie.

După nenumărate termene de judecată, magistraţii Tribunalului Gorj au decis aseară ca tânărul de 20 de ani, care l-a înjunghiat pe Lucian Cîndea pentru că acesta îi devenise rival în dragostea pentru o puştoaică de 17 ani, să stea 22 de ani după gratii. Instanţa a decis aseară ca familia bărbatului ucis să fie despăgubită de către criminal cu suma de 250.000 de lei.

image

Nu a scăpat nepedesită nici Alina Tărău, fata râvnită de cei doi băieţi. „Aceasta a primit o pedeapsă de un an de închisoare pentru nedenunţarea infracţiunii. Prin urmare, ambii inculpaţi au fost pedepsiţi cu închisoarea“, a mai spus Ion Marin. Cei doi pot să formuleze recurs împotriva acestei măsuri.

„Nu te duce la Poliţie!“

Pe 29 ianuarie 2010, Gabriel Agache a comis oribila crimă şi l-a lăsat pe Lucian Cândea, bărbatul de 29 de ani, să-şi dea ultima suflare pe o uliţă din comuna Schela. Anchetatorii au dezvăluit ulterior amănunte şocante.

Am scăpat de Lucian. Vreau să facem dragoste pentru ultima oară. Oricum mâine mă vor aresta pentru ce am făcut“, i-a spus criminalul iubitei sale Alina, imediat după ce l-a omorât pe rivalul său.

Ultima noapte de dragoste s-a consumat într-o cameră de motel aflat în apropiere de podul de la Turcineşti, însă i-a adus tinerei pedeapsa cu închisoarea. A doua zi, fata a intrat în panică. „Nu te duce la Poliţie. O să am şi eu probleme. Te rog nu face asta“, i-a spus Alina iubitului ei din Târgu-Jiu.
Spera să fie scoasă basma curată

Tânăra de 18 ani, care era minora în momentul în care a fost comisă crima, nu se gândea nicio clipă că ea însăşi va sta după zăbrele. În timpul procesului, aceasta le-a mărturisit reporterilor AdS că vrea să plece în străinătate. „Sper ca după cei peste 20 de ani de închisoare, pe care cred că îi va primi, să fiu plecată din ţară", a spus Alina Tărău.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite