Târgu-Jiu: Tânăr prins beat la volan şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru că au condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice
Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru că au condus fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice

Un tânăr ,de 21 de ani din Târgu-Jiu, riscă să facă puşcărie pentru că a fost prins băut la volanul unei maşini şi, pe deasupra, nu avea nici permis de conducere.

Azi-noapte, în jurul orelor  02:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu l-au depistat pe Laurenţiu D., de 21 ani, din municipiu, care conducea pe strada Aleea Plopilor, un autoturism ce prezenta mai multe avarii.
Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a mai stabilit că anterior depistării, tânărul a fost implicat într-o tamponare, avariind 6 autoturisme parcate.
Poliţiştii au întocmit pe numele lui Laurenţiu D., dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi cu o alcoolemie ce depăşeşte limita legală, dar şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
De asemenea, un alt tânăr din Mehedinţi a fost prins de oliţiştii gorjeni băut la volan şi fără permis. Astfel, ieri dimineaţă, în jurul orelor orele 05:30, poliţiştii din municipiul Motru au depistat în trafic, pe DJ 671 B – Motru, pe Cosmin G., de 20 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,67 mg./l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate poliţiştii au stabilit  că tânărul nu poseda permis de conducere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite