Târgu-Jiu: Tânăr obligat să plătească taxă de protecţie, ca să nu primească bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flagrantul a fost organizat aseară
Flagrantul a fost organizat aseară

Un tânăr 18 ani a trăit timp de trei luni un adevărat coşmar, fiind ameninţat că dacă nu plăteşte taxa de protecţie va fi snopit în bătaie. Şantajistul, în vârstă de 22 de ani, din Drăguţeşti, a ajuns în beciul Poliţiei Gorj.

Oamenii legii l-au prins în flagrant pe şantajist exact în momentul în care primea 100 de lei de la victima sa.            

Din probatoriul administrat de poliţişti s-a reţinut faptul că suspectul, în perioada decembrie 2009-februarie 2010, în repetate rânduri, a exercitat ameninţări cu acte de violenţă asupra tânărului de 18 ani, din comuna Drăguţeşti, obţinând pentru sine suma de 500 lei. Mai mult, la data de 22 februarie, poliţiştii l-au prins în flagrant pe suspect în timp ce primea suma de 100 lei de la partea vătămată, după ameninţări repetate. Suspectul A.M. Cătălin a fost introdus în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale să continue cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Tânărul de 22 de ani a fost prezentat, astăzi, Parchetului Local, iar instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un  mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile, pentru comiterea infracţiunii de şantaj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite