Târgu-Jiu: Tânăr înjunghiat în scara unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Starea de sănătate a tânărului este în afara oricărui pericol
Starea de sănătate a tânărului este în afara oricărui pericol

Târgujianul, în vârstă de 20 de ani, a fost internat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din municipiu, cu diagnosticul de plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui, iar acum se află în afara oricărui pericol. Acesta nu vrea să-l reclame pe agresorul său.

Evenimentul a fost anunţat azi-noapte, în jurul orei 01.00, când una dintre asistentele de la Unitatea de Primire Urgenţe din Târgu-Jiu a sunat la poliţie şi le-a spus oamenilor legii că un pacient, care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul hemitoracelui, a solicitat îngrijiri medicale.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu, care a identificat victima ca fiind M.P.A., de 20  ani, din Târgu-Jiu. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, azi-noapte, în urma unei altercaţii spontane iscate în scara unui bloc situat pe Aleea Energeticienilor, tânărul a fost lovit cu un obiect tăietor de către un cunoscut. Din verificări a rezultat faptul că starea de sănătate a victimei este stabilă, fiind în afara oricărui pericol şi nu a necesitat intervenţie chirurgicală”, precizează Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Tânărul înjunghiat a declarat că nu doreşte să facă plângere. Cu toate acestea, poliţiştii continuă investigaţiile pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs agresiunea, dar şi pentru identificarea agresorului. După finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi trimis unităţii de Parchet competente, cu propuneri legale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite