Tânăr înjunghiat în abdomen de propriul tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc aseară, în jurul orei 23.00, în localitatea gorjeană Polovragi. Agresorul este cercetat în stare de libertate.

Tânărul de 22 de ani este internat în prezent la Spitalul Judeţean Gorj. Tatăl său, în vârstă de 48 de ani, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat aseară două lovituri de cuţit în zona abdominală. Oamenii legii efectuează cercetări pentru a afla ce l-a determinat să recurgă la acest gest, iar pe numele agresorului a fost întomit dosar penal.

„Se efectuează cercetări pentru a lămuri împrejurările exacte în care un tânăr de 22 de ani a fost agresat fizic, cu un cuţit, chiar de către tatăl acestuia. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci s-a stabilit că B.I., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a aplicat două lovituri de cuţit, în zona abdominală, fiului său, B.C.I.Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj, în vederea acordării de îngrijiri medicale.Pe numele suspectului agresiunii a fost întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale să se stabilească încadrarea exactă a faptelor comise şi să fie dispuse măsuri prevăzute de Codul de procedură penală", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite