Târgu-Jiu: Tânăr dus în arest pentru că a furat aproape o tonă de gazolină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 25 de ani, din comuna Bustuchin, a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost prins în timp ce încerca să sustragă 800 de litri de gazolină de la locul de muncă.

Produsul petrolier a fost găsit de oamenii legii într-un autoturism Dacia, abandonat pe Drumul Comunal 31 Bustuchin-Zevelceşti. Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că maşina îi aparţine unui angajat al unei societăţi comerciale din localitate. „Procedând la controlul autoturismului, în interior au fost găsite mai multe recipiente din plastic ce conţineau cantitatea de aproximativ 800 litri de produs petrolier. Poliţiştii au efectuat investigaţii şi au stabilit că autovehiculul, neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, aparţine lui Constantin B.C., de 25 ani, din comuna Bustuchin, judeţul Gorj, angajat al unei societăţi comerciale din Bustuchin. De asemenea, s-a stabilit că produsul petrolier a fost sustras de către acesta chiar de la locul de muncă“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

După cele 24 de ore petrecute în arest, tânărul va fi prezentat astăzi în faţa instanţei de judecată pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, riscând să petreacă 15 ani după gratii. Cantitatea de produs petrolier a fost restituită unităţii prejudiciate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite