Târgu-Jiu: Tânăr de 17 ani, acuzat că a violat o bătrână de 77 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţie nemaiînntâlnită în judeţul Gorj. O bătrână de 77 de ani, din comuna Săuleşti, l-a reclamat aseară pe un consătean, cu 60 de ani mai mic decât ea, pentru viol.

Victoria Enea spune însă că adolescentul ar mai obligat-o, şi în toamna anului trecut, să facă sex. „M-a văzut pe mine mai bună decât pe fetele tinere şi, ce să fac, m-am dezbrăcat singură, pentru că mi-a fost frică de el. Era mort de beat şi m-a obligat să fac prostii cam o jumătate de ceas“, spune pensionara. Poliţiştii l-au reţinut, aseară,  pe Vasile Ridichie pentru 24 de ore, iar în prezent este audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.

image

Între timp, bătrâna s-a răzgândit şi a retras plângerea, spunând că nu vrea să-l vadă pe adolescent după gratii.

Ieri, poliţiştii din comuna Săuleşti au fost sesizaţi de E. Victoria, de 77 ani din comuna Săuleşti,  cu privire la faptul că în noaptea de 19/20.05.2010 a fost victima unei infracţiuni de viol, comise de R.V., de 17 ani, din aceeaşi localitate. În urma probatoriului  administrat de poliţişti, minorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

image

Pe parcursul cercetărilor victima şi-a retras plângerea privind infracţiunea de viol, din motive personale. Suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de violare de domiciliu“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite