Târgu-Jiu: Tânăr anchetat pentru că i-a furat vecinului aparatura electronică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Hoţul va fi audiat astăzi de către procurori
Hoţul va fi audiat astăzi de către procurori

Un tânăr de 21 ani, din comuna Aninoasa, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu- Cărbuneşti, după ce a sustras aparatură electronică dintr-o locuinţă. Bunurile, evaluate la suma de 5.000 de lei, au fost recuperate în urma unei percheziţii domiciliare, din locuinţa suspectului.

La data de 1 noiembrie poliţiştii din cadrul poliţiştii din Aninoasa au fost sesizaţi către P. Alexandru, de 45 de ani, din localitate, despre faptul că în data de 29 octombrie, persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţa care era neasigurată, de unde au sustras două laptop-uri, două camere de luat vederi şi un aparat foto digital, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 5.000 de lei.
Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este Andrei Alexandru Tauru, de 21 ani, din comuna Aninoasa.
La scurt timp, suspectul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, având asupra sa chiar unul din laptop-urile sustrase din locuinţa parţii vătămate.
Poliţiştii l-au condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
În baza autorizaţiei emisă de către Judecătoria Târgu- Cărbuneşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în locuinţa suspectului fiind identificate şi celelalte bunuri care au fost restituite părţii vătămate.
Poliţiştii l-au reţinut pe suspect pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Gorj.
Astăzi, Andrei Tauru va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu,  Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului, existând indicii că a mai comis astfel de fapte pe raza judeţului Gorj.
 


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite