Târgu-Jiu: Tânăr amendat pentru că a agresat o persoană surdomută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un vânzător ambulant a fost bătut de un tânăr de 28 de ani
Un vânzător ambulant a fost bătut de un tânăr de 28 de ani

În ultimele două zile, jandarmii gorjeni au dat amenzi de aproape 2.000 de lei, printre persoanele sancţionate  aflându-se şi un tânăr de 28 de ani, care a agresat o persoană cu dizabilităţi.

În urma controalelor efectuate de jandarmii gorjeni, 10 persoane din judeţ au fost amendate cu suma totală de 1.950 de lei.

În zilele de 14 şi 15 februarie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tudor Vladimirescu Gorj au executat misiuni pentru asigurarea unui climat  de ordine şi siguranţă civică, prevenind astfel unele evenimente nedorite. Vizate au fost persoanele care au tulburat ordinea şi liniştea publică, dar şi consumul de alcool în locurile publice. Astfel, Ionel M., de 24 ani  şi Nicolae V. , de aceeaşi vârstă, au fost sancţionaţi deoarece au tulburat liniştea locatarilor pe o stradă din oraşul Rovinari, iar pentru consum de băuturi alcoolice, în diferite locuri publice din municipiul Târgu-Jiu , au fost sancţionaţi contravenţional Victor A ., în vârstă de 32 ani,  Marin C., în vârstă de 67 ani, Adrian C., în vârstă de 22 ani,    Gabi B., în vârstă de 49 ani,  Nicolae M., în vârstă de 26 ani, Ilie A., în vârstă de 19 ani şi  Sorin H., în vârstă de 17 ani“, a precizat Ionuţ Puzdrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

De Valentine s Day, Ion I., în vârstă de 28 ani,din Târgu-Jiu,  a fost amendat după ce a agresat o persoană surdomută. Evenimentul a avut loc într-un bar din municipiu, unde persoana surdomută, un vânzător ambulant,  îl rugase pe agresor cu mai multe produse. În loc să-l refuze politicos, târgujianul l-a luat la bătaie, fiind amendat cu 200 de lei.

În cursul zilei de ieri, un alt târgujian de 26 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să intre în interiorul Tribunalului Gorj cu un baston telescopic, obiect care este considerat armă albă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite