Tâlhari urmăriţi ca-n filme la Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Vizantie a negat acuzaţiile care i se aduc
Mihai Vizantie a negat acuzaţiile care i se aduc

Trei bărbaţi din comuna Mătăsari i-au pus pe oamenii legii pe jar pentru un furt de role metalice. Aceştia au intrat în Cariera Exploatării Minier Jilţ Nord, l-au ameninţat cu moartea pe paznic, au furat bunurile de 5.000 de lei şi au dat bir cu fugiţii.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, când agentul de pază al Carierei Jilţ Nord a alertat poliţia şi a anunţat faptul că unitatea a fost prădată de hoţi, chiar sub ochii săi. Oamenii legii au instituit imediat acţiunea „Năvodul“, iar după 40 de minute de control la sânge în trafic cei trei tâlhari au ajuns după gratii. „Gheorghe C., în vârstă de 29 ani, agent de pază, i-a sesizat pe poliţiştii din Mătăsari cu privire la faptul că, în timp ce executa serviciul de pază în cadrul Carierei Jilţ Nord, trei bărbaţi au coborât dintr-un autoturism şi, în timp ce unul dintre aceştia îl ameninţa, ceilalţi doi au sustras mai multe role metalice şi au plecat de la faţa locului“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj.

image

Ionuţ Petre

Zeci de şoferi, opriţi în trafic

Oamenii legii au instituit filtre de control la toate ieşirile din judeţ. „După aproximativ 40 de minute de la sesizare, autoturismul cu care se deplasau suspecţii a fost identificat în trafic, venind dinspre localitatea Roşiuţa către localitatea Runcurel, din comuna Mătasari. Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au reţinut pe suspecţii Mihai V., în vârstă de 31 de ani, Ionuţ P.C., un tânăr de 27 de ani şi Gheorghe M., de 43 de ani, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj“, a mai precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al  IPJ Gorj. Bunurile au fost recuperate de poliţişti şi restituite unităţii prejudiciate. Cei trei au fost scoşi din arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, fiind transportaţi de la Târgu-Jiu la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, urmând ca instanţa de judecată să decidă dacă vor rămâne după gratii în următoarele 29 de zile.
După aproximativ 40 de minute de la sesizare, autoturismul a fost identificat în trafic“, Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.


Află ce au declarat cei trei tâlhari pe targu-jiu.adevarul.ro


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite