Târgu-Jiu: Tâlhar lăsat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prejudiciul a fost recuperat
Prejudiciul a fost recuperat

Un tânăr de 20 de ani, i-a furat, vineri seara, portofelul unui bătrân din satul Tehomir. Tâlharul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar aseară a fost prezentat în faţa instanţei de judecată din Motru, care a luat decizia ca tânărul să fie cercetat în stare de libertate.

Infracţiunea de tâlhărie a fost comisă vineri seara, în jurul orei 22.00, când poliţiştii din Slivileşti au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că G.I., de 64 ani, din satul Tehomir, a fost lovit de  persoane necunoscute, în apropierea bisericii din sat, ocazie cu care a fost deposedat de portofelul în care avea documentele de identitate şi suma de aproximativ 200 lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj şi Poliţia comunală Mătăsari, care în urma activităţilor de cercetare efectuate a stabilit că suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie este B.D.O., de 20 ani, din comuna Slivileşti. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, pe bază de ordonanţă. La data de 13.03.2010, suspectul a fost prezentat cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. Cu această ocazie s-a dispus continuarea cercetărilor cu suspectul în stare de libertate“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Dacă va fi găsit vinovat, tâlharul riscă să-şi petreacă următorii 18 ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite