Târgu-Jiu: Şuviţele şi buclele sunt cele mai solicitate coafuri pentru seara de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Domnişoarele care vor să arate bine în noaptea dintre ani şi-au făcut rezervări din timp la saloanele cosmetice
Domnişoarele care vor să arate bine în noaptea dintre ani şi-au făcut rezervări din timp la saloanele cosmetice

Administratorii unor coafuri oferă gratuit clientelor fidele şi alte servicii şi produse cosmetice.

Saloanele de înfrumuseţare sunt deschise şi astăzi, până deseară, pentru că a satisface toate clientele care doresc să arate cât mai bine pentru petrecerea de Revelion. Programările au fost făcute cu mult timp în urmă şi nu se mai primesc alte persoane. „Astăzi nu fac programări pentru că deja nu mai pot face faţă. Cele mai multe cliente au preferat coafura cu bucle lejere sau onduleuri rebele. Preţul unei coafuri de acest gen ajunge la 35 de lei, iar un vopsit variază între 50 şi 60 de lei, în funcţie de lungimea părului“, ne-a spus Aida Ion, coafeză. La un alt salon de înfrumuseţare, cele mai solicitate coafuri sunt şuviţele. „Se poartă şuviţele în tonuri diferite dar apropiate ca nuanţă“, a declarat Janina Condoiu.
Tinerele optează pentru bucle largi, lejere şi cât mai naturale pentru noaptea dintre ani. „Revelionul îl voi petrece la ţară, alături de părinţi şi prieteni de familie, şi am invitat o formaţie de muzică populară. Am preferat buclele largi pentru că vreau să fiu specială“, ne-a spus Simona Flondor de 22 de ani din Târgu-Jiu.  Multe târgujience au rămas necoafate din cauză că nu şi-au făcut programare din timp.

Oferte de sărbători

La un salon de înfrumuseţare din 9 Mai administratorii au oferit clientelor fidele câte un şampon de păr gratis. În alte saloane au fost oferite alte mici servicii cosmetice în plus faţă de cele solicitate.
La un alt salon de înfrumuseţare Janyn, de pe strada 14 octombrie din Târgu-Jiu, clientele care s-au vopsit în această lună vor avea 15 % reducere pentru o coafură în luna ianuarie a anului viitor.

O femeie trebuie să fie frumoasă şi strălucitoare de Revelion. Manichiura trebuie să fie şi ea elegantă şi rafinată. Nuanţele seducătoare de roşu ale unghiilor pot aduce şi noroc la trecerea dintre ani. În această perioadă se poartă şi manechiura franţuzească.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite