Târgu-Jiu: Sute de turişti din toată ţara au urcat astăzi la Rânca să se bucure de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Conducătorii auto şi-au montat lanţuri înainte de a începe urcuşul spre staţiune
Conducătorii auto şi-au montat lanţuri înainte de a începe urcuşul spre staţiune

Zăpada căzută în ultimele 12 ore a atras sute de turişti în zona montană la Rânca. Cele trei pârtii vor fi reamenajate astăzi  pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Ninge din abundeţă, încă de  azi-noapte la Rânca. Cum au auzit de zăpadă, turiştii din toată ţara şi-au echipat maşinile cu lanţuri şi pneuri şi au venit în Rânca. „Am vrut să venim de sărbători dar nu a fost zăpadă. Acum că a nins am venit cu prietenii ca să ne bucurăm de zăpadă. În fiecare an obişnuim să venim aici, nu mă prea pricep eu la schiat dar favorita mea este sania“, a spus Cosmin Pupăzan din Rovinari.

Maşinile fără lanţuri, interzise spre Rânca

Circulaţia rutieră pe DN 67 dintre Novaci şi Rânca s-a desfăşurat astăzi în condiţii de iarnă. Poliţiştii au oprit turiştii care nu aveau maşinile echipate. Unii dintre ei s-au întors din drum, pentru că  nu aveau lanţuri la maşini. „Eu mi-am echipat din timp maşina pentru că altfel nu puteam urca. Vin aici împreună cu familia în fiecare sezon de iarnă la schi. Este o zonă deosebit de frumoasă “, a declarat Dan Popa din Bucureşti. Angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au intervenit dis-de dimineaţă pentru înlăturarea zăpezii, iar pe la amiază au împrăştiat material antiderapant pe carosabil.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite