Sute de polițiști, în stradă de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii vor asigura liniștea publică de sărbători
Oamenii legii vor asigura liniștea publică de sărbători

450 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj vor fi prezenți de Anul Nou în locurile aglomerate din județ pentru prevenirea oricăror incidente.

În perioada 31 decembrie 2011 - 1 ianuarie 2012, oamenii legii de la Ordine Publică, cei de la Serviciul Rutier, Poliţie Judiciară şi Intervenţie Rapidă se vor afla în misiune pentru siguranţa petrecăreților.

„În noaptea de Revelion, poliţiştii din dispozitivele de ordine publică vor acţiona atât în mediul urban, cât şi în cel rural, pentru asigurarea ordinii publice în zonele adiacente locurilor de desfăşurare ale manifestărilor publice, identificarea şi semnalarea urgentă a eventualelor surse de risc la adresa securităţii cetăţenilor prezenţi la aceste manifestări. De asemenea, vor fi intensificate acţiunilor de patrulare urmărindu-se legitimarea şi stabilirea identităţii persoanelor care, prin modul de manifestare, tulbură ordinea şi liniştea publică, dar şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă, a tâlhăriilor ori furturi din genţi şi buzunare", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Oamenii legii vă recomandă să aveţi grijă de bunuri atunci când vă aflaţi în locuri aglomerate și să vă asigurați că aţi încuiat locuinţa atunci când plecaţi de acasă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite