Suspiciune de crimă la Dănciuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 62 de ani a fost găsit fără suflare în această dimineaţă, chiar în apropierea casei în care locuia. Poliţiştii nu exclud varianta unei crime, întrucât acesta are mai multe lovituri la cap.

Un vecin al bărbatului din satul Dănciuleşti, al comunei cu acelaşi nume, a sunat la 112 şi i-a alertat pe poliţiştii din Stoina, după ce l-a găsit mort.  Oamenii legii , sub coordonarea unui procuror criminalist, efectuează cercetări şi încearcă să afle cum s-a produs tragedia.

„Cu ocazia primelor cercetări efectuate la faţa loculuii, poliţiştii au constatat că victima prezintă multiple leziuni în zona capului. Existând suspiciunea că bărbatul a fost victimă a unei fapte comisă cu violenţă, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Gorj s-a constituit o echipă operativă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, specialişti criminalişti, medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, sub directa coordonare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite